Samarbetspartner 2024. 

Djursholms Jakt samarbetar med några utav landets mest
välkända varumärken. Vill ert företag samarbeta med oss? 
Kontakta då oss snarast möjliga för mer information.

Patrik Bunge-Meyer

Företag: Avignon
Djursholms Jakt och Avignon samarbetar gällande jaktkängor
till våra storjägare. Djursholms Jakt testar just nu två fina modeller
under jaktsäsongen 2020-2021 med stor spänning. Vi vet vad som
krävs av produkter anpassade efter jakt.
www.avignon.se


Företag: Active Outfit
Djursholms Jakt och Active Outfit samarbetar sedan maj 2012 med att få fram rätt produkter till våra medlemmar.
Vi gillar Active Outfits utbud och prisläge. Vi använder ett flertal fina produkter som vi valt ut från hemsidan. Finns rekommendationer under "Materiella tips" besök hemsidan.
www.activeoutfit.se

Företag: Z-Aim
Djursholms Jakt och Z-aim samarbetar sedan mars 2012.
Vi använder oss utav lockutrustning, kamouflage, skjutstöd etc. Vi rekommenderar varmt att ni kikar in på e-handeln och fyndar inför kommande jaktsäsong. Senaste fyndet blev en
Primos Trigger Stick Tri-Pod!,

grymt nöjda med både kvalité och funktion.


Företag: Aimsport Sweden AB
Aimsport har under 2011 lanserat skjutstödet Aimrest
till jägarna stora glädje. Vi har prövat Aimrest vid flera
fartfyllda drevjater och lugna smygjakter där det krävs skytte på långa håll och stadiga skott. Aimrest är nått för
dig som vill skjuta säkra skott utan att släpa på en skjutkäpp och samtidigt uppleva stabilt skytte. Bra för allround jägaren.
www.aimsport.se

Företag: Gyttorp AB
Djursholms Jakt har från och med juni 2011 blivit sponsrade
av det anrika företaget Gyttorp. Vi kommer börja använda 
hagelbössorna från Browning "B525" och B25. Browning tillverkar hagel och kulbössor i världsklass och är ett av dom
ledande varumärkerna på marknaden. Funderar du på att skaffa dig en riktigt bra hagelbock i höst? Köp en Browning.
www.gyttorp.se

Företag: PAW of Sweden
För arbetande hundar och aktiva människor inom jakten.
Djursholms Jakt har sedan januari 2011 samarbetat med
Paw of Sweden. Vi använder oss av koppel, spårlinor, västar
mm. Utbudet är förstklassigt och Paw of Sweden har
verkligen något för alla typer av jägare och hundägare.
www.pawofsweden.com

Företag: MSA Sordin - hörselskydd för jakt.
Djursholms Jakt har sedan november 2010
använthörselskydd från MSA. Vi har testat Supreme Pro-X
med mycket gott resultat. Vi kan varmt rekommendera
dessa skydd till dig som jagar och vill ha det bästa.
www.followit.se


Företag: STIHL Norden AB - Skyddskläder till hundförare.
Djursholms Jakt har den 15november 2010 blivit sponsrade
utav Stihl Norden AB. Vi kommer att testa deras berömda klädeslinje X-fit. Dem här kläderna är speciellt framtagna för ett aktivt skogsliv och att arbeta i skogen. Det har på senare tid visat sig vara den absolut bästa byxan för hundförare och speciellt på vildsvinsjakt. Kvalité och funktion är i toppklass.
STIHL X-FIT - en helt ny generation ergonomiska skydds- och arbetskläder som är designade för maximal komfort och säkerhet. Måste helt enkelt provas! Finns endast i den Servande Fackhandeln..
www.stihl.se

Företag: Liomaster AB - Lampor och eftersöksutrustning.
Djursholms Jakt har sedan oktober använt eftersökslampor från Liomaster AB. När det gäller lampor vid eftersök så ställer vi stora krav på kvalitén. Vi har under oktober provat två lampor från Liomaster. Produkterna finns under Materiella tips.
www.liotec.seFöretag: Followit - Hundpejl och gps utrustning
Vi har under flera år använt oss av Contact Pro pejl utrustningen till vår tax. Den har funkar riktigt bra med tanke på hur flitigt vi har använt oss av produkten.
Vi rekommenderar Followits produkter till 100%. Dom har gps, pejl, hörselskyddet MSA etc. Ett av dom säkraste varumärken på den Svenska marknaden. Besök deras hemsida för mer info.
www.followit.se


Företag: Starkey - Soundscope
Från och med 24 september 2009 inleder Djursholms Jakt och företaget Starkey Sweden AB ett samarbete. Vi vill lyfta fram vikten av att ta hand om sin hörsel. Bara det absolut bästa åt våra medlemmar. Vi är själva stolta ägare utav dom senaste hörselsnäckorna Soundscope pro-tec iHunt med en ny digital krets med bästa möjliga ljudkvalitet, vindbrusreducering och flera andra program. Skaffa en du också.
www.soundscope.se

Företag: Jakto.se
Sedan februari 2009 samarbetar Djursholms Jakt med nätbutiken Jakto.se. Våra medlemmar har specialerbjudanden med förmånliga priser. Vi tycker att Jakt.se har bra priser och snabb service. Utbudet är komplett och man hittar snabbt det man söker. Djursholms Jakt har med hjälp av Jakto.se fått chansen att prova foderspridare från Accu-Feeder. Vi kommer skriva ett reportage om grisjakt snart där vi ger tips om torn, spridare, foder och fast belysning.
www.jakto.se

Företag: Eka Knivar 
Kniven gör jägaren finns dem som  säger, det kan ha en poäng. Det finns en enormt stor marknad på just knivfronten men få lever upp till sitt namn. Eka Knivar ger full poäng och levererar det dom lovar. Vi är flitiga använder av Nordic H8 och nyheten Swing Blade till småvilt och vår favorit Nordic W11 till högviltet. Skaffa dig en bra och snygg kniv till kommande säsong. 
www.ekaknivar.se

Företag: Nikon Sport Optics
Nikon presenterar ett imponerade utbud av laseravståndsmätare, kikaresikten, handkikare och mycket mer. Vi har flera kunder som prövat dessa produkter med stor glädje. Vi kommer under våren att testa avståndsmätare och kikare från Nikon och ser med spänning fram emot detta. Vi kommer skicka ut ett par testreportage till våra medlemmar. Detta kommer via mailen.
www.nikon.se

Företag: Aimpoint 
Tillverkar: Rödpunktsikten för jakt mm. Vi tycker att Aimpoint har ett bra utbud av rödpunktsikten. Vi mycket stor nytta av dessa sikten både på hagelbössan och kulgevären när vi går som hundförare och under snabba drevjakter tillexempel. Prisvärda produkter av hög kvalité.
www.aimpoint.com

Företag: Barbour
Alla vet nog vid det här laget att Barbour har riktigt fina kläder både privat och till jakten. Vi använder många olika produkter från Barbour både höst och vinter. Brett och gediget utbud som känns kvalité på hög nivå. Läs mer om vårkollektionerna på deras hemsida.
www.barbour.com

Företag: Baron 
Vi fick upp ögonen för Baron pga deras exklusiva utbud av vapenfodral och resväskor. Vi har använt flera produkter under säsongerna och är helnöjda med funktioner och utbudet. Country stilen är modern och kvalitén är utomordentlig.
www.baron.se

Företag: Gerber Gear
Efter att ha testat en hel del av Gerbers produkter blev vi sålda på både knivar ur Gator serien men även dom funktionella multiverktygen som Gerber erbjuder. Passar bra att ha med sig på jakten, resor, semestern etc.
www.gerbergear.com

Företag: Icom
Efter att vi testat flera olika radioapparater fastnade vi för Icom ProHunter F34. Den har vi använt i snart 2år och den är fortfarande bäst på marknaden enligt oss. Snåla inte med din radio, det ångrar man snabbt. Testvinnare på Svensk Jakt, Jakt Journalen mdfl.
Kör Icom så blir du nöjd från början.
www.icom.nu

Företag: Protector Hundskydd
Som vi alla vet så har vargstammen ökat för mycket i Sverige vilket gjort att våra hundar lever farligt i skogarna. Den massiva ökning av vildsvin har också bidragigt till många olyckor. Skydda din hund från vassa föremål i skogen genom denna smarta väst. Vi använder den flitigt på vår tax.
www.hundskydd.se

Företag: Scandinavian Safe
Helt klart den bästa leverantören på marknaden av vapen och säkerhetskåp. stort utbud och bra priser fick oss att testa ett av skåpen. 110% nöjda med vad man får för pengarna. Trygghet, kvalité, stort utrymme. Det finns skåp i alla tänkbara storlekar, brandsäkra skåp, skåp med säkerhetskod och brandbox mm.
Helt enkelt allt du behöver.
www.scandinaviansafe.se

Företag: Silva Sweden AB
Här har vi pannlampor av högsta klass. Vi använder oss av ett flertal modeller utav Silvas lampor och kompasser. Eftersökslampor, ta sig till och från mörka pass under vintern, bra signalsätt vid återsamling efter en sen natt på rävpasset. En pannlampa måste varje jägare ha i ryggsäcken. Besök deras hemsida för mer information.
www.silva.se

Företag: Carl Zeiss AB 
Här har du ett sikte av högsta möjliga klass. Vi vet skilnaden på sikten och sikten. Här pratar vi om kvalité på hög nivå. Utbudet bland kikaresikten, handkikare är noga utvalda och det finns något för alla jägare. Zeiss har förmågan att ligga steget före i sin tekniska utveckling. Prislappen är högre än dom flesta sikterna på marknaden men det är värt varenda krona.
www.zeiss.se

Företag: Chevalier
Att klä sig snyggt och rätt under jakten anser vi är A-O. Fina kläder med högsta möjliga kvalité är vad vi anser om Chevalier. Vi använder ett par olika set för både höst och vinter, windstoppers, mössor, västar, handskar mm.
Kan inte bli bättre när det gäller rena jaktkläder.
www.chevalier.se

Företag: Walterborg City
Sedan 2007 har Djursholms Jakt och Walterborg jobbat tillsammans för att våra medlemmar ska ha extra fin service i butiken, kampanjer, VIP kvällar mm ordnas för våra jägare.
Utbudet på nya och beg vapen och kläder är toppen, finns alltid något man vill ha när man kommer in i butiken. Bra personal som kan sin sak. Välkommen till Walterborg.
www.walterborg.se